Partner for Solutions

Near Market

Near Customer

Provider of Choice

Werken bij ons

Maak kennis met Keppel Verolme als werkgever en ontdek wat de mogelijkheden zijn die wij bieden. Alles over het volgen van een opleiding, beschikbare stageplaatsen, traineeships, onze vacatures.

Bijzondere en vaak complexe projecten zijn kenmerkend voor Keppel Verolme. Een optimaal presterende projectenorganisatie is de sleutel tot succes. Keppel Verolme heeft dan ook een organisatie te onderhouden, die kwaliteit en flexibiliteit hoog in het vaandel heeft staan om zo aan de wensen van haar klanten en markt te voldoen.  Deze organisatie wordt in de eerste plaats vorm gegeven door professionals in alle lagen van onze organisatie; van projectmanager tot de vakman op de vloer.

Voor allen biedt Keppel Verolme boeiend werk met prima arbeidsvoorwaarden en uitstekende carrière mogelijkheden. Ons personeelsbeleid is er op gericht om alle medewerkers de kans te bieden om zich naar hun vermogen te ontwikkelen. Focus op het zoeken en ontwikkelen van talenten!
Voortdurend is Keppel Verolme op zoek naar talenten op alle niveaus. Wij laten je kennis maken met onze boeiende bedrijfstak en bieden je carrière mogelijkheden.
Van leerschool tot middenkader Keppel Verolme beschikt over een eigen leerschool. De school biedt een 2-jarige vakopleiding, waarvoor VMBO metaal en techniek als minimale toelatingseis geldt.
Vele jongeren zijn in het verleden via onze bedrijfsschool het bedrijf ingestroomd en hebben zich door scholing en ervaring ontwikkeld tot vakman, werkvoorbereider of discipline baas.

Arbeidsvoorwaarden
Onze salarissen zijn marktconform en wij hanteren de CAO voor de metaalindustrie, met ondermeer: 27 vakantiedagen, 13 ADV dagen, 8% vakantietoeslag en een prima pensioenregeling.

Voor informatie kunt u contact opnemen met:
Mevrouw M. Prins
Personeelsfunctionaris
Tel: 0181-234407
E-mail: mprins@keppelverolme.nl